Автомобіль на розборку - Dacia Sandero (Дача Сандеро)

Автомобіль на розборку - Dacia Sandero (Дача Сандеро)

Надійшов на розборку Dacia Sandero 2009 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2009 р .;
  • кузов: хетчбек;
  • об'єм двигуна: 1.4;
  • код мотора: K7J 714;
  • паливо: бензин;
  • КПП: JH1053.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Dacia Sandero це хетчбек «В» класу, створений на платформі Logan. Його розробка стартувала в 2005 році, а повномасштабне масове виробництво - в 2007. У країнах СНД даний авто почав продаватися з 2009 року.

Dacia Sandero володіє власною індивідуальністю і практично не має нічого спільного з Logan в плані зовнішнього вигляду. Бампера, фари, пороги і інші кузовні елементи повністю відрізняють його від даної моделі. Багажник за обсягом менше, ніж у Dacia Logan приблизно на 190 літрів, проте є можливість скласти задні сидіння і отримати вільного місця до 1200 літрів вантажного обсягу.

Особливості автомобіля Усередині Dacia Sandero мало чим відрізняється від Logan. З відмінностей можна відзначити пластиковий піддашок над панеллю приладів, вставку на центральній консолі і сріблясті окантовки воздуховодів. Змінилася стилістика рульового колеса, в більш дорогих комплектаціях можна регулювати висоту керма. У більш пізніх моделях додали передні електричні склопідйомники, також додали можливість установки кондиціонера як додаткову опцію.

силові агрегати

У базову комплектацію встановлювалися бензинові 1.4 л і 1.6 л восьмиклапанні мотори. Версія 1.6 була представлена в двох варіаціях моторів: 8-клапанні і 16-клапанні. Коробка перемикання передач була тільки в одному варіанті - п'ятиступінчаста механіка. Трансмісія відзначилася своєю надійною конструкцією, до якої добре підібрані передавальні числа.

Інтернет магазин компанії Euromotors пропонує величезний вибір контрактних б/у автозапчастин за прийнятними цінами. Весь товар поставляється з Європи і офіційно ввозиться на територію України. Наші фахівці допоможуть вам з вибором комплектуючих конкретно під ваш автомобіль. Доставляємо товар в найкоротші терміни по всій Україні. Даємо гарантію на весь асортимент протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі товару розташований в місті Київ.

Останні статті: