Авто на розборку - Audi A4 Allroad

Авто на розборку - Audi A4 Allroad

Надійшов автомолібль на розборку Audi A4 Allroad 2010 року. В наявності є безліч запчастин даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2010 
  • Двигун: CCWA 3.0 TDI 
  • АКПП: DSG LZM 
  • Кузов: універсал 

Audi A4 Allroad є більш надійною версією Audi A4 Avant. Він націлений на тих водіїв, кому потрібні позашляхові якості автомобілю, але не потрібний «справжній» 4x4, який, ймовірно, буде набагато більше і дорожче в експлуатації.

Автомобіль схожий на стандартний універсал Audi A4 Avant, з додаванням практичності підвищеної підвіски, повного приводу і захисного кузова для їзди по бездоріжжю. Allroad не так різкий для їзди по асфальту, як стандартний автомобіль, на якому він базується. У будь-якому випадку, це невеликий компроміс між додатковим комфортом за рахунок більш м'якої підвіски і підвищеною прохідністю автомобіля. А завдяки системі виявлення бездоріжжя навіть повні новачки в бездоріжжі зможуть найкращим чином використовувати його зчеплення з дорогою. 

Allroad поставляється тільки в кузові універсал і з трьома двигунами на вибір. Є один бензиновий і два дизеля, причому 3,0-літровий дизель TDI пропонує найбільшу потужність. Є всього два рівні обробки салону, що означає - навіть базова стандартна модель поставляється з обладнанням, яке відповідає високій стартовій ціні автомобіля. Ні BMW, ні Mercedes не мають прямих конкурентів Allroad, але Subaru Outback, Volvo XC70 та Volkswagen Passat Alltrack дотримуються схожої концепції. Однак вони не можуть зрівнятися з Audi по вишуканому іміджу та привабливості. 

Останні статті: