Підвіска і ходова частина з розборки на авто

Підвіска і ходова частина з розборки на авто

Підвіска і ходова частина визначають працездатність автомобіля в цілому. Нехтування правилами водіння і відсутність регулярного сервісного обслуговування призводять до передчасного зносу комплектуючих. На додаток до несвоєчасного сервісу стан підвіски погіршує неякісне паливо і поганий стан дорожнього покриття в Україні. Поломка вузлів призводить до необхідності їх заміни. При цьому варто заздалегідь розуміти, як грамотно провести ремонт.

Де знайти деталі для заміни?

Перша думка - покупка оригінальних комплектуючих у офіційного дилера або прямо на заводі. У першому випадку автовласники стикаються з проблемою високої націнки. У другому - зі складністю пошуку відповідних комплектуючих. Машина може відноситися до лімітованої серії або бути знята з виробництва. В такому випадку купити запчастину через завод буде надто складно.

Після того як водії відкидають купівлю оригінальної запчастини через дорожнечу або важкого пошуку, з'являється ідея замовити репліку. Китайські і турецькі запчастини значно дешевше оригіналів, але завжди є нюанси. Підвіска або ходова частина може не підійти. До того ж термін служби репліки рідко перевищує один рік.

Вихід - купити автозапчастини з розборки. Практика вторинного використання запчастин популярна в Європі, Америці та поступово зміцнюється в Україні. Якщо взяти світовий товарообіг автомобільних деталей, то на частку вторинного ринку припадає 85%.

Чому купувати на авторазборці безпечно?

Для початку розберемося, що взагалі розуміють під Авторозборкою. Це сервіси, які знімають комплектуючі зі старих або аварійних машин. Запобігаючи занепокоєння з приводу аварійних машин, варто відзначити, що знімаються тільки справні деталі (авто попередньо проходять діагностику).

Основні постачальники б/в запчастин на український ринок - країни Європи. Ми отримуємо підвіску і ходову частину у відмінному стані. В Європі водії піклуються про своєчасне здійснення технічного обслуговування, що позначається на працездатності систему і вузлів. До того ж стан доріг дуже відрізняється від українських, а це один з найважливіших факторів впливу на швидкість зносу запчастин.

Де замовити підвіску і ходові елементи з розборки?

Компанія Євромоторс пропонує деталі від машин з пробігом тільки у Європі. У каталозі представлені товари для всіх закордонних брендів: Nissan , Toyota , Mitsubishi і т.д. Замовники Євромоторс отримують такі вигоди від співпраці:

  • Продаж оригінальних деталей. Ми працюємо тільки з серійною заводською продукцією, створеною під конкретні марки і моделі автомобілів.
  • Асортимент товарів для американських, європейських, китайських та японських авто.
  • Доступні ціни завдяки прямій співпраці з постачальниками.
  • Видача гарантії на товари. Період дії гарантії - від 14 до 30 днів в залежності від складності агрегату, вузла або системи. У разі виявлення несправності в гарантійний період, проведемо заміну або повернемо гроші!

Поставки в інтернет-магазин налагоджені тільки від розборок з Європи. Ми не працюємо з китайськими, турецькими або іншими азіатськими виробниками. Покупка б/в елементів ходової частини або підвіски автомобіля не тільки здешевить ремонт, але й прискорить. На доставку замовлень зі складу йде 2-3 дні. Всі елементи готові до заміни та використання. Залишається тільки знайти компетентного майстра, який проведе ремонт, і насолоджуватися їздою на справному автомобілі!

Останні статті: