Як замовити / купити бу запчастини

Як замовити / купити бу запчастини

«Б/в» запчастини - це означає що вони вже деякий час були в експлуатації. Однак це не означає, що такий товар обов'язково в поганому стані або ж несправний, його характеристики нікуди не поділися і його можна використовувати далі. Навіть з фактом того, що такі деталі були у вжитку, вони все одно користується великим попитом. Багато людей при ремонті автомобілів більше віддають перевагу саме б/в запчастинам ніж новим.

Переваги б/в запчастин

Основною і, мабуть, головною перевагою б/в запчастин перед новими - це їх ціна. Не складно здогадатися що б/в деталі коштують значно дешевше за нових. При цьому якість таких товарів часто навіть краще в порівнянні з новими, але не оригінальними запчастинами.

Не варто керуватися принципом, що якщо запчастина знята з автомобіля, то вона завжди не робоча або з дефектами. Часто буває так що вживані запчастини практично нічим не поступаються новим, але при цьому коштують в рази дешевше. Тим більше, якщо вони зняті з автомобілів, яким не більше двох або трьох років - таку деталь справедливо можна назвати новою.

Ще важливою перевагою б/в запчастин є те, що якщо автомобілю вже більше десяти або п'ятнадцяти років, то велика ймовірність того, що нових деталей на нього ви вже не знайдете. Бувають випадки, коли автомобіль має почесну кількість років і пробіг більше трьохсот тисяч. На ТО необхідно замінити деякі запчастини, а їх уже зняли з виробництва і нових таких вже не знайти. У таких випадках можуть допомогти компанії, що займаються продажем б/в автозапчастин.

Покупка б/в деталей найчастіше пов'язана з чималими ризиками. Тому купувати їх потрібно у перевірених компаніях, які довели свою надійність. Наша компанія поставляє всі запчастини тільки з Європи, а саме, з Італії. Ми не беремо машини на розборку які їздили по Україні. Всі деталі знімаються виключно механіками компанії. І, перед продажем, кожен товар проходить якісний огляд і перевірку.

Як оформити замовлення

На нашому сайті є на вибір понад 70 тисяч запчастин з автомобілів більше 500 моделей. Завдяки зручному фільтру у нас на сайті, ви без особливих зусиль можете знайти і вибрати потрібну вам запчастину, а після цього здійснити замовлення. Якщо ж у вас виникли труднощі з підбором деталі самостійно, ви можете звернутися до наших кваліфікованих фахівців, які докладуть усіх зусиль для того, щоб вам допомогти. Якщо потрібної вам запчастини у нас не виявилося, ви можете заповнити спеціальну форму із зазначенням контактних даних та детальною інформацією про свій автомобіль.  За появи деталі в наявності для вашого авто, наші менеджери обов'язково з вами зв'яжуться і поставлять вас до відома про це.

Наша компанія здійснює доставку запчастин по всій території України і її областям в найкоротші терміни. Перед відправкою весь товар проходить огляд і перевірку. Всі товари ретельно упаковуються щоб уникнути пошкоджень при транспортуванні. Наша компанія має величезну клієнтську базу, яка нам довіряє. Всі відгуки про нашу компанію і про товари можна подивитися на нашому сайті. Ще ми співпрацюємо з багатьма СТО. Для них, а також для оптовиків і постійних клієнтів, діє система знижок. На нашому сайті ви можете задати ваші запитання, на які неодмінно отримаєте відповідь.

Останні статті: