Авто на розборку - VW Sharan

Авто на розборку - VW Sharan

Надійшов на розборку VW Sharan 2005 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2005
  • Двигун: AUY 1.9
  • TDI МКПП: FUV 4x4
  • Кузов: мінівен

Sharan - це повнорозмірний пасажирський Volkswagen, який пропонує вражаюче простір в салоні для семи дорослих, а також зручну їзду і гідну вишуканість. Він виявився дуже надійним і довговічним.

Є шість подушок безпеки, система стабілізації ESP є додатковою опцією для тих моделей, де вона не є стандартною. Деякі з них мають вбудовані дитячі сидіння ззаду. Замки з дистанційним центральним керуванням, сигналізацією і імобілайзером - стандартні заходи безпеки.

Sharan поставляється з п'ятьма окремими сидіннями ззаду, тому є багато можливостей для перевезення пасажирів і багажу. Кожне сидіння можна скласти, щоб можна було перевозити великі предмети.

Позитивним моментом є те, що з усіма сидіннями є величезна вантажна зона об'ємом 2610 літрів. Всі три сидіння середнього ряду зсуваються індивідуально.

Кабіна добре ізольована від вітру і шуму дороги, але дизельні двигуни при запуску видають невеликий гуркіт, і в кабіні може бути неабияка вібрація, особливо на високих оборотах. Але в салоні є відчуття простору з м'якими сидіннями для всіх семи пасажирів. Ті, хто знаходиться в самій задній частині, мають найменше місця для ніг, а квадратна форма Sharan надає хороше простір для голови.

Лінійка двигунів спочатку складалася з трьох бензинових і двох дизельних двигунів, починаючи з 2,0-літрового бензинового двигуна потужністю 115 к.с. і вражаючого 1,8-літрового двигуна з турбонаддувом потужністю 150 к.с. 

2,0-літровий двигун працює плавно, але йому не вистачає потужності: йому потрібно 15,2 секунди для розгону до 100 км/ч.

Кращий бензин - це 2,8-літровий V6, який звучить чудово і має потужність 204 к.с.

Дизелі дуже популярні, діапазон починається з 1.9 TDI (90 к.с.), але він млявий і був знятий з виробництва в 2002 році. Доступна модель з 115 к.с.

У 2003 році до асортименту було додано 1.9 TDI потужністю 130 к.с. Однак наприкінці 2005 року він був замінений більш досконалим 2,0 TDI потужністю 140 к.с.

Останні статті: