Авто на розборку - Toyota Corolla 2001

Авто на розборку - Toyota Corolla 2001

Надійшла на розборку Toyota Corolla 2001 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік: 2001 
  • Двигун: 4ZZ-FE 1.4 MPI 
  • МКПП: 303001A730 
  • Кузов: хетчбек 

Ця Corolla має вигляд самовдоволеної і самовпевненої - вона дуже добре спроектована, надійність гарантована, з хорошою комплектацією, а вишуканість і комфорт - на висоті. Їй може не вистачати характеру і індивідуальності, як у деяких конкурентів, але це не викликає занепокоєння основних покупців Corolla.

Corolla восьмого покоління була розроблена з розрахунком на європейський ринок, і це видно. Зовнішній вигляд набагато менш м'який, ніж у попередніх моделей. Усередині салону ергономіка відмінна, а обробка салону трохи яскравіше, ніж можна було б очікувати від Toyota. 

Розробка Corolla World Rally Car допомогла додати трохи більше довіри до продуктової лінійки. 

Подвійні передні подушки безпеки, ABS на всіх моделях, крім модифікації S. Іммобілайзер був на всіх модулях, сигналізація на моделях GS-up. 

Всередині достатньо місця для двох дорослих ззаду або трьох дітей. Сидіння складаються, тому багажне відділення може бути збільшено, а вантажна зона досить хороша. 

Якщо не брати до уваги надійність, Corolla отримує оцінки вище середнього в більшості областей, але при цьому нічим не виділяється. Її ходові якості, мабуть, найслабша область. 

Незважаючи на «ефект ореолу» страхітливого автомобіля Toyota Corolla World Rally Car, не обманюйте себе, думаючи, що ви можете імітувати поведінку ралійних водіїв на дорозі. В автомобілях восьмого покоління значно поліпшили керованість і настройку підвіски. Шум і вібрація добре придушуються, і тільки в моделях G6 і G6R пульс водія буде перебувати в неспокійному стані.

Останні статті: