Авто на розборку - Suzuki Swift (Сузукі Свіфт)

Авто на розборку - Suzuki Swift (Сузукі Свіфт)

Надійшов на розброку Suzuki Swift 2005 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2005 р.; 
  • кузов: хетчбек;
  • об'єм двигуна: 1.3 cdti; 
  • код мотора: Z13DT; 
  • марка палива: дизель. 

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Suzuki Swift - один з популярних представників японських автомобілів. Протягом шести років компанія Сузукі випустила приблизно 2 мільйони моделей Swift. Така велика кількість примірників дозволила експортувати їх і в інші країни. Багато власників по всьому світу зуміли належно оцінити його можливості. 

Дане авто має механічну або роботизовану коробку передач, в середньому, витрата палива становить 7 літрів на 11 кілометрів. 

Основним його недоліком вважається частий вихід з ладу датчика распредвала. При цій проблемі важко запускається двигун. Заміна масла необхідна через 12-15 тисяч кілометрів пробігу. Якщо масло низької якості то міняти його доводиться частіше. 

Варіант з механічною коробкою передач славиться більшою витривалістю і більш високою вартістю. Ремонт або повна заміна коробки не усуне цей недолік на сто відсотків. 

Роботизована трансмісія більш комфортна в управлінні. Але за зручність доведеться доплатити, а також ймовірність поломки набагато вище ніж у механіки. Користувачі відзначають що ремонт такої коробки потрібно приблизно кожні 60 тисяч кілометрів. 

Але найчастіше стан і термін служби машини залежить від догляду і поводження з ним власником. Незважаючи на всі мінуси, Сузукі Свіфт має привабливу ціну, зовнішній вигляд і користується хорошим попитом на ринку.

Останні статті: