Авто на розборку - SsangYong Korando

Авто на розборку - SsangYong Korando

Надійшов на розборку SsangYong Korando 2011 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2011 
  • Двигун: D20T-002 
  • Об'єм двигуна: 2.0 
  • Вид палива: дизель 
  • МКПП: 3102034000 
  • Кузов: позашляховик

SsangYong Korando - компактний позашляховик, за розмірами схожий на Hyundai ix35 і Kia Sportage. Просторий і практичний, він являє собою поліпшення в порівнянні з попередніми розробками SsangYong, завдяки великій кількості комплектів і п'ятирічної гарантії з необмеженим пробігом. Однак, незважаючи на пристойну вартість, привабливість Korando приглушується нудним драйвом і розчаровує інтер'єром. Він розрахований на буксирування двотонного причепа з гальмами і видає великий крутний момент на досить низьких оборотах, тому буксирування на великі відстані повинна бути легкою. Однак Korando - з великою кількістю шуму дороги, двигуна і вітру на всіх швидкостях.

Базові моделі (обробка S і ES) мають привід на передні колеса, а модель EX вищого класу оснащена повним приводом. Всі вони в стандартній комплектації добре обладнані, включаючи кондиціонер, електричні склопідйомники, датчики паркування і круїз-контроль. Однак, незважаючи на те, що рівень оснащення може бути великим, інтер'єр залишає бажати кращого з точки зору якості з великою кількістю дешевих матеріалів. Салон також виглядає застарілим, особливо в порівнянні з основними конкурентами - Hyundai і Kia. 

Korando SX середнього класу отримав передні і задні протитуманні фари, 17-дюймові легкосплавні диски, дзеркала заднього виду з підігрівом, рейлінги на даху, клімат-контроль, бортовий комп'ютер, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, можливість підключення по Bluetooth і аудіосистему з шістьма динаміками, входи USB/aux і сумісність з iPod.

Останні статті: