Авто на розборку - Renault Clio (III)

Авто на розборку - Renault Clio (III)

Надійшов на розборку Renault Clio (III) 2008 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • pік випуску: 2008 р .;
  • кузов: хетчбек;
  • об'єм двигуна: 1.2;
  • код мотора: D4F 740;
  • марка палива: бензин;
  • МКПП: JH3176.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Компанія Renault не стала влаштовувати технічну революцію. Друге покоління Кліо вельми добре себе показало. Для закріплення успіху потрібно було лише доопрацювати і модернізувати вже наявну модель.

Старт виробництва третього покоління відбувся в 2006 році. Автомобіль дуже відрізнявся від своєї минулої версії в кращу сторону, побудований на платформі В, розроблений у співпраці з автовиробником Nissan. Основною перевагою Clio (III) став видатний рівень безпеки. Підсумок - 5 зірок за результатами краш-тестів Euro NCAP. У минулій моделі було 4.

Також модель може похвалитися низькими витратами на обслуговування. Проста і зрозуміла конструкція, велика кількість і доступність запчастин дозволяє обслуговувати його майже в будь-якому автосервісі.

силовий агрегат

Двигун з найменшою кількістю проблем виявився - атмосферний бензиновий агрегат з об'ємом 1.2 літра. Чотирициліндровий з маркуванням D4F. Його особливість - 16 клапанів під керуванням одного розподільчого вала. Управління клапанами відбувається за допомогою коромисел і механічних обмежувачів зазору.

Трансмісія

З моторами 1.2 16V і 1.5 dCi встановлювалася роботизована КПП Quickshift і механічна коробка передач з індексами JH3 і JR5. Але за відгуками користувачів відомо, що робот не відрізняється високою надійністю і більшість віддають перевагу механіці.

Renault Clio (III) виявився на голу вище свого попередника в технічному плані. Став практичніше, комфортніше і надійніше. Водіння цього автомобіля подарує своєму власникові безліч приємних і позитивних емоцій.

Останні статті: