Авто на розборку - Opel Zafira (B)

Авто на розборку - Opel Zafira (B)

Надійшов на розборку Opel Zafira (B) 2007 року. 

В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • рік випуску: 2007;
  • кузов: мінівен; 
  • об'єм двигуна: 1.9 CDTI; 
  • код мотора: Z 19 DT; 
  • тип палива: дизель. 

Zafira B з'явилася на світ 2004 році на європейському ринку, а в продажах з'явилася в 2005 році. Авто має одну базову платформу з Opel Astra H/C.

У березні 2006 року авто почали продаватися на ринках Європи, Сінгапуру, і Японії, прийшовши на заміну минулого покоління, а також Subaru Traviq. Через деякий час це авто було представлено в квітні 2006 року в Мексиці, а пізніше, у вересні того ж року, в Чилі, з назвою Chevrolet Zafira. 

Opel Zafira B досяг дуже великих успіхів у Британії в порівнянні зі своїм попередником. У 2006 році він увійшов до ТОП-10 найпопулярніших нових автомобілів, витіснивши з ринку самого Opel Vectra, який 8 років поспіль був лідером серед продажів автомобілів виробника Opel. 

У 2008 році над рядом моделей Zafira Family проведено рестайлінг. Лінійка моторів Zafira Family була частково адаптована від попереднього покоління Astra/Zafira, замість турбованих дизельних двигунів 2.0 і 2.2 з'явилися турбовані дизелі 1.9 із застосуванням системи Common rail, розробка належить компанії FIAT (Multijet).

Компанією Opel Performance Center (OPC) була розроблена турбонаддувна версія 240 к.с. 2.0 Zafira B. Також, була створена модифікація 1.6 ДВС для Zafira B, який може працювати на природному газі.

Останні статті: