Авто на розборку - Mercedes CLS (C219)

Авто на розборку - Mercedes CLS (C219)

Прибув на розборку Mercedes CLS (C219) 2007 року. В наявності є безліч запчастин для даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2007 Двигун: 
  • OM 642.920 3.0 
  • АКПП: 722.902 
  • Кузов: седан 

Що такого незвичайного в цій машині? Так, чотирьохдверне купе не зовсім звичайна справа, але це не так. Через деякий час приходить усвідомлення того, що простий CLS не схожий на німецький автомобіль. Історія вчить нас, що німецькі автомобілі відрізняються чистим і прагматичним стилем. Навіть найбільш екстравертні та успішні німецькі дизайнери, такі як Audi TT, дотримуються мінімальних вимог промислової гігієни щодо свого кузова. CLS відрізняється тим, що він безсоромно виконаний в стилі бароко, і все пронизане привертанням уваги. Одним словом, ця машина зовні американська. 

Підозра цілком обґрунтована, оскільки CLS в значній мірі є роботою американського стиліста Майкла Фінка. Це майже схоже на еволюцію лоу-райдера Los Angeleno кінця п’ятдесятих, і йому завжди судилося стати дуже популярним на найбільшому експортному ринку Mercedes. Важко вловити всі деталі стилю CLS за один раз. Те, як подвійні обтискні лінії, що йдуть з боків, перетворюються в передню кромку передньої колісної арки, прекрасне рішення, а великі L-образні передні фари відзначають довгоочікуваний відхід від незграбних «арахісових» фар, які можна побачити на багатьох сучасних автомобілях Benz. Навіть дверні ручки виглядають як щось з виставки дизайну. 

CLS - чотиримісний автомобіль, з коротким трансмісійним тунелем, який розділяє два задніх сидіння. Легко забути, що позаду є додатковий набір дверей, незважаючи на те, що Mercedes не використовує розумну функцію прихованої ручки Alfa Romeo. Після відкриття дверей, високі пасажири повинні будуть стежити за своїми головами, коли вони забираються всередину, але місце для ніг зовсім непогане. У порівнянні зі своїм найближчим конкурентом, BMW 6 серії, CLS являє собою набагато більш практичну пропозицію. 

Останні статті: