Авторозборка - Mazda CX-7 (Mazda ЦХ-7)

Авторозборка - Mazda CX-7 (Mazda ЦХ-7)

Поступив на розборка Mazda CX-7 2009 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

Рік випуску: 2009 р .;

кузов: позашляховик;

об'єм двигуна: 2.2 citd;

код мотора: R2AA;

вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка проводиться по всій Україні.

Прем'єра нової Mazda CX-7 відбулася на Паризькому міжнародному автосалоні 2006. Майстерно з'єднавши яскраву індивідуальність спортивних автомобілів з практичністю позашляховиків, інженери Mazda створили автомобіль, який має привабливу зовнішність, неабиякою динамікою і високим рівнем комфорту.

Неординарний дизайн кузова, чудовий інтер'єр і захоплюючі дух динамічні характеристики роблять Mazda CX-7 автомобілем, який кидає виклик сформованим канонам. Модель побудована на модернізованій повнопривідній платформі Mazda 6.

Головні відмінності європейської версії - новий дизайн бамперів з інтегрованими протитуманними фарами, більш елегантними, ніж в американських моделях. А також вбудовані в бічні дзеркала повторювачі поворотів.

Під капотом Mazda CX-7 виявлено 4-х циліндровий бензиновий двигун MZR об'ємом 2.3 літра з прямим уприскуванням палива, оснащений турбіною та інтеркулером, повна назва двигуна MSR 2.3 DISI Turbo, донором цього мотора став Mazda Speed Atenza. Максимальна потужність автомобіля складає 244 к.с. при моменті, що крутить 5000 об. / хв. З місця до 100 км / год автомобіль розганяється за 7,9 секунд.

У 2009 році компанія Mazda провела рестайлінг та технічне оновлення кросовера CX-7. Презентація оновленого автомобіля для Північноамериканського ринку відбулася в лютому 2009 року в Торонто. Габарити тепер складають: довжина - 4680 мм, ширина - 1870 мм, висота - 1645 мм, база - 2750 мм, кліренс - 208 мм.

В Америці, лінійка CX-7 поповнилася економічним новим чотирициліндровим мотором 2,5 літра і потужністю 161 к.с. Даний двигун підійде успішному водієві, для якого різкі розгони, швидкісне рулювання і висока максимальна швидкість в оцінці автомобіля стоять далеко не на перших місцях. Розгін до 100 км / год займає 10,3 сек. Любителям драйву більше підійде знайомий за попередньою версією турбомотор 2.3 DISI потужністю 238 к.с. Гамма силових агрегатів також поповнилася 2,2-літровим турбодизелем потужністю 170 к.с. Тільки для європейського ринку автомобіль оснащується системою додаткового очищення вихлопних газів Selective Catalytic Reduction (SCR). З її допомогою вдається знизити вміст у вихлопі оксидів азоту на 40%. Двигун відповідає вимогам екологічного стандарту Euro 5.

Mazda CX-7 є однією з небагатьох моделей, яка об'єднує спортивний дизайн і задоволення від водіння з простором і функціональністю справжнього позашляховика.

Компанія Euromotors пропонує своїм клієнтам широкий асортимент контрактних б / у автозапчастин за доступною ціною. У нас ви зможете знайти безліч деталей на Mazda CX-7, а також на багато інших марки і моделі автомобілів різних років. Весь товар поставляється з Італії, розмитнюється і офіційно в'їжджає на територію України. Наші менеджери допоможуть вам з підбором комплектуючих конкретно під вашу машину. Даємо гарантію на всі запчастини протягом чотирнадцяти днів. Склад видачі знаходиться в Києві.

Останні статті: