Авто на розборку - Mazda CX-5

Авто на розборку - Mazda CX-5

Надійшов на розборку автомобіль Mazda CX-5 2011 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2011
  • Двигун: SHY1 2.2 D
  • АКПП: GW7U
  • Кузов: кросовер

Mazda CX-5 - п'ятимісний кросовер, орієнтований на надзвичайно конкурентний ринок. Однак це ще не все. Це перший автомобіль, побудований повністю без підтримки колишніх партнерів Ford, і він перший, що використовує нову платформу компанії SKYACTIV. Якщо ви чули анонси Mazda, то це спосіб створення більш ефективних автомобілів. Легка вага, більш низький рівень викидів CO2 і найкраща економія палива - ось мета, не втрачаючи при цьому задоволення від водіння, яким так пишається компанія.

CX-5 - це автомобіль, на який варто звернути увагу. Це перший автомобіль на цій платформі, і з цього моменту кожна нова Mazda, яку ми бачимо, буде використовувати ті ж технології і ідеї дизайну SKYACTIV.

Продумана технологія Mazda Skyactiv допомагає CX-5 домогтися вражаюче низький рівень викидів вуглекислого газу для позашляховиків середнього розміру - CO2 139 г/км, в той час як дизельний двигун може показати до 119 г/км в залежності від моделі.

Для досягнення такого низького рівня викидів Mazda не довелося йти на компроміс щодо управління двигуном CX-5 або його продуктивності, які є одними з кращих в своєму класі. Бензиновий двигун може бути гучним при більш інтенсивній роботі, а автоматична коробка передач іноді повільно реагує, але більшість покупців виберуть дизельний двигун з механічною коробкою передач і насолоджуватимуться CX-5 в кращому вигляді.

2,0-літровий бензиновий агрегат Mazda CX-5 розвиває потужність 163 к.с. Бензиновий двигун сильно тягне, і, хоча при напруженій роботі він звучить дещо голосно, він дійсно відмінно справляється зі своєю роботою.

Дизельний двигун об'ємом 2,2 літра з подвійним турбонаддувом може мати два варіанти потужності. Версія з меншою потужністю генерує 148 к.с. і її можна знайти як з переднім, так і з повним приводом. Він розганяється до 100 км/год за 9,2 секунди.

Останні статті: