Авто на разборку - Kia Sportage

Авто на разборку - Kia Sportage

Надійшов на розборку Kia Sportage 2006 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2006
  • Двигун: G4GC 2.0
  • МКПП: 4300039964
  • Кузов: кросовер

Kia Sportage - це стильний невеликий кросовер. Він комфортний, добре обладнаний, на рамі, тихо і плавно працює, але по рівних дорогах. Багато власників відмічають стійкість до корозії кузова Kia Sportage 2006.

Двигуни даної моделі: 

  • 2 л бензин (141 к.с.)
  • 2 л дізель (140 к.с.)
  • 2,7 V6 (175 к.с.)

Двигуни Kia Sportage надійні, з довгим і безпроблемним строком експлуатації. Дизельний двигун особливо чутливий до якості пального.

Коробки передач – АКПП чотириступінчаста або МКПП п’ятиступінчаста.

Привід – постійний передній та додатково задній, що підключається.

Шість подушок безпеки входять в стандартну комплектацію, включаючи бічні подушки безпеки для пасажирів на передніх сидіннях і подушки безпеки-фіранки, які спрацьовують при бічному ударі або перекиданні.

В задніх сидіннях Sportage використовується система під назвою «Fold-and-Dive», яка складається з сидінь, розділених на 60/40, де секції подушки підтримуються на шарнірних ніжках.

Коли потрібно збільшити простір в багажнику, подушка переміщається вперед і вниз в задній простір для ніг одним натисканням кнопки. Це створює вантажний простір довжиною майже 1,5 метра, а переднє пасажирське сидіння також складається навпіл, що дозволяє перевозити довгі предмети. Всі автомобілі оснащені кондиціонерами і електричними склопідйомниками спереду і ззаду.

Загалом Кіа Спортедж автомобіль надійний і комфортний. Стойки стабілізатора виходять з ладу, але на наших дорогах вони отримують зверх навантаження. Машина на європейських дорогах таких проблем має значно менше.

Останні статті: