Автомобіль на розборку - Hover H5 (Hover N5)

Автомобіль на розборку - Hover H5 (Hover N5)

Надійшов на розборку Hover H5 2010 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2010 р.
  • кузов: позашляховик
  • об'єм двигуна: 2.4
  • код мотора: 4G69S4N
  • вид палива: бензин

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка здійснюється по всій Україні.

Hover H5 це позашляховик модельного ряду Hover. У порівнянні зі своїми попередниками він володіє більш сучасним дизайном, поліпшеним мотором і оригінальним набором спеціальних функцій.

У зовнішності у Hover H5 від попередніх моделей пропорції кузова, опуклі арки, поздовжні ребра йдуть уздовж дверей і задня частина залишилися практично без змін. А ось передня частина вже зазнала істотних змін - ефектні фари головного освітлення, що заходять на крила, і задні ліхтарі. В цілому дизайн вийшов набагато м'якше ніж мали його попередники.

У моделях Hover H5 і H3 серйозні відмінності в штатному оснащенні, Hover H5 отримав статус флагмана модельного ряду.

У базову комплектацію входять диски з легкого сплаву 17 дюймів, клімат-контроль, іммобілайзер, гідропідсилювач керма, датчики світла і дощу. Топова комплектація має шкіряний салон, люк, електро регулювання водійського сидіння, а також мультимедійна система.

За безпеку пасажирів відповідають фронтальні подушки безпеки, EBD і ABS. Камера заднього огляду і парктроник зроблять парковку в рази простіше і зручніше навіть в найскладніших умовах, а також допоможуть уникнути ДДП.

Силові агрегати для цієї моделі на вибір були представлені двома варіантами: 2.4 літровий бензин і 2.0 літровий дизельний мотор. Всі двигуни відповідають стандарту Euro 4. З трансмісії надавалися 5-ступінчаста механічна коробка передач і 5-ступінчаста автоматична коробка передач.

Незважаючи на динамічну зовнішність, Hover H5 залишається вірним позашляховим традиціям. Автомобіль має рамну конструкцію з нарізним заднім мостом і повним приводом, що жорстко підключається, а також має знижувальну передачу в раздатці.

Останні статті: