Авто на розборку - Ford Transit (Форд Транзит)

Авто на розборку - Ford Transit (Форд Транзит)

Надійшов на розборку Ford Transit 2017 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • рік випуску: 2017 р.;
  • кузов: мінівен;
  • об'єм двигуна: 1.5 TDCi;
  • код мотора: XUCA;
  • вид палива: дизель.

Авто без пробігу по Україні. Розібраний в Італії. Гарантія на всі запчастини 14 днів. Доставка зхдійснюється по всій Україні.

У 2012 році європейським підрозділом американського автоконцерну Ford був запущений в серійне виробництво новий комерційний автомобіль, який отримав назву Ford Transit. Дана модель є фургоном з середніми габаритними розмірами. Основною метою при розробці Транзит Кастом було створення конкуренції моделям Transporter і Vito від провідних виробників Volkswagen і Mercedes-Benz. На базі стандартного Transit виробник також розробив і маршрутний автобус, який отримав в результаті назву Tourneo Custom. В результаті, як і очікувалося, Ford зі своїми новими автомобілями зміг створити гідну конкуренцію. Моделі почали набирати популярність практично з перших тижнів продажів, а пізніше і зовсім стали на європейському ринку фургонами року.

Зовнішній вигляд

У 2017 році виробник здійснив рестайлінг моделі. Нові автомобілі отримали інший зовнішній вигляд, переобладнаний салон і перероблений вантажний відсік. Але незважаючи на великий обсяг проведених робіт, технічна складова моделі залишилася без будь-яких змін. Найбільшу популярність Форд Транзит отримав в сферах малого і середнього бізнесу, що знаходиться переважно в містах. У зв'язку з цим фургон використовується тільки в міських умовах. В принципі, на це і був розрахунок, тому дизайнери надали автомобілю зовнішність максимально адаптовану для міста, наділивши конструкцію сучасними рисами і плавними лініями.

Вантажна версія багато в чому схожа з пасажирською, але ключовою відмінністю тут стала наявність металевих заглушок замість скла. Відмова від використання скла у вантажному відсіку зробив автомобіль більш утилітарним, але свою привабливість він при цьому зовсім не втратив. Якщо порівнювати нову модель з попередньою, то в новій була замінена радіаторна фальш-решітка, оптика головного світла, ну і передній бампер, який отримав більш масивну і рельєфну форму. Фари даного автомобіля мають складну форму і красиве наповнення.

Всередині є два незалежних один від одного відсіку, перший з яких для лампи ближнього світла, а другий - для дальнього. Навколо цих відсіків виробник розмістив світлодіодні вогники, що роблять оптику ще більш сучасною. Але це не всі прилади освітлення, оскільки в кожному кутку переднього бампера передбачені протитуманні фари. Середня частина переднього бампера була оснащена великим повітрозабірником, що має горизонтальні поперечини.

Також Форд Транзит відрізняється від звичайних версій фургона зміненим капотом, що має великий від’ємний кут спуску. Крім цього було встановлено і нове лобове скло, яке навіть трохи заходить на площину даху. Профіль даного автомобіля також має дуже ефектний і динамічний вигляд. Модель має широкі колісні арки і масивну виштамповку, яка доповнює підвіконну лінію.

Стандартна комплектація фургона має класичні колісні диски, виготовлені методом штампування. В якості додаткової опції пропонуються і легкосплавні диски з досить симпатичним дизайном. Вся задня частина Форд Транзит відрізняється скромним і утилітарним виглядом. Всі ліхтарі розташовані у вертикальних блоках, що мають вузьку і широку частину. Стоп-сигнали виконані у вигляді вузької смужки і розташовані саме зверху. Так само, як і спереду, бампер оснащений невеликими протитуманними ліхтарями в кожному кутку. Різні комплектації можуть мати і різну місткість кузова. Так, внутрішній об’єм може становити від 6000 і до 6800 літрів.

На автомобілі можна виконувати транспортування будь-якого великогабаритного вантажу, що перевищує довжину в 3300 міліметрів. У вантажній версії пасажирський відсік відокремлений від вантажного спеціальною перегородкою, що виготовлена з пластику. Що стосується підлоги і стін, то вони тут вийшли досить рівними. Для облицювання вантажного відсіку використовується ДВП.

Двигун

Форд Транзит перший час комплектувався чотирициліндровою рядною дизельною силовою установкою, що має систему турбонаддува і робочий об'єм в 2.2 літра. Залежно від комплектації автомобіля максимальна потужність даного двигуна могла становити або 100 кінських сил, або 125. Максимальний крутний момент при цьому становить 310 Нм для першого мотора і 350 Нм для другого. Пізніше ці двигуни були замінені новітньою дизельною силовою установкою марки Ford EcoBlue. Тут споживачам пропонується вже три варіанти, що володіють максимальною потужністю на виході в 105, 130 і 170 кінських сил.

Крім досить непоганою потужністю, такий агрегат відрізняється низькою вартістю і різними експлуатаційними перевагами, яких дійсно дуже багато. В першу чергу двигуни Ford EcoBlue мають поліпшену на 13 відсотків економічність і збільшений на 20 відсотків крутний момент в низькому діапазоні оборотів, що забезпечує досить відмінну тягу на початку руху.

КПП

Трансмісія даного автомобіля представлена шестишвидкісною механічною коробкою передач з приводами на передні колеса. Така КПП дозволяє фургону досягати максимальної швидкості в 157 кілометрів на годину. Також вона забезпечує цілком низьку витрату дизельного палива, який в змішаному режимі їзди складає близько 7.5 літрів на 100 кілометрів шляху.

Останні статті: