Авто на розборку - Daihatsu Sirion

Авто на розборку - Daihatsu Sirion

Надійшов на розборку Daihatsu Sirion 2005 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2005
  • Двигун: 1KR-FE 1.0
  • Кузов: хетчбек

Sirion другого покоління від Daihatsu - це оманливо просторий невеликий хетчбек, що ідеально підходить для водіїв, які шукають компактний автомобіль за доступною ціною. Так Sirion другого покоління більше підходить для Європи в порівнянні з першим - стиль гостріший, керованість поліпшена і він добре упакований всередині. Що Daihatsu не змінило, так це його співвідношення ціни і якості.

Стандартна комплектація вражає для такого маленького автомобіля - в кожному Sirion є кондиціонер, CD-плеєр і електричні склопідйомники. Ціни теж привабливі.

Всі моделі оснащені подушками безпеки водія, пасажира і бічними подушками безпеки (це все ще рідкість для автомобілів цього класу), АБС і системою натягу передніх ременів безпеки. Ззаду є точки кріплення Isofix. 

Безпека забезпечується дистанційним центральним замком та імобілайзером, які входять в стандартну комплектацію для всієї лінійки автомобілів.

У Sirion є вибір з трьох бензинових двигунів. 1,0-літровий (69 к.с.) трициліндровий агрегат видає характерний звук і при повсякденному використанні рідко відчувається його напруга. Проте у нього закінчується тяга при підйомі на довгі пагорби або при спробі розігнатися по швидкісній автомагістралі з місця. 1,3-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 87 к.с. розганяється до 100 км / год за 11,4 секунди, але, як і двигун меншого розміру, він орієнтований на використання в місті, а не на відкритих дорогах. У 2008 року модельний ряд поповнився 1,5-літровим двигуном максимальної потужності 103 к.с.

Daihatsu Sirion - автомобіль з легким рульовим управлінням і малим радіусом повороту (9,4 м), що робить його ідеальним для водіння в місті або на парковці біля супермаркету. На відкритій дорозі він приносить мало задоволення, але він досить чіпкий для автомобіля такого розміру і досить цікавий для водіння. Їзда також хороша, згладжує більшість нерівностей, що прийнятно для більшості дорожніх покриттів.

Останні статті: