Авто на разборку - Dacia Logan MCV

Авто на разборку - Dacia Logan MCV

Надійшов на розборку Dacia Logan 2007 року.

В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску: 2007
  • Двигун: K9K 792
  • МКПП: JR5147
  • Кузов: універсал

Logan був першим автомобілем, розробленим і виробленим компанією Dacia після поглинання її французами. Через два роки після випуску седана Logan на ринок була випущена нова версія кузова: MCV.

Універсальна версія бюджетного автомобіля Dacia Logan отримала назву MCV (Multi Convivial Vehicle). Але MCV був більше, ніж просто універсал. Його довша колісна база дала місце для розміщення семи місць. Це рішення призводить до створення найдешевшого 7-місного автомобіля на європейському ринку.

Технічна платформа являла собою перероблену платформу седана Logan. Передні стійки McPherson і задня незалежна підвіска H-типу були відомі своєю надійністю, так як вони використовувалися на попередніх автомобілях Renault, таких як Renault Clio II.

Збільшений, у порівнянні з седаном, кліренс дозволив автомобілю добре рухатися по грунтових дорогах. У нього був множинний захист днища від іржі. В якості опції пропонувався металевий щит.

Різні рівні обробки салону починалися з базової версії з 5-місцевим розташуванням. У топової комплектації були кондиціонер, електричні склопідйомники, ABS, CD-програвач, бортовий комп'ютер і легкосплавні диски. Блок HVAC був модернізований в порівнянні з версією седана через більшу кабіну.

Для силових агрегатів базовим двигуном був 1,4-літровий бензиновий агрегат, а в топовій версії - 1,6-літровий 16-клапанний агрегат. Для дизельної версії був 1,5-літровий турбодизель потужністю 70 к.с. Всі двигуни і комплектації були з'єднані з 5-ступінчастою МКПП. Автоматичної коробки передач не пропонувалося.

Останні статті: