Авто на розборку Chevrolet Captiva

Авто на розборку Chevrolet Captiva

Надійшов на розборку Chevrolet Captiva 2007 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2007 
  • Двигун: Z20S1 2.0 
  • МКПП: 96420012 
  • Кузов: кросовер 

Captiva - це великий семимісний позашляховик Chevrolet, що пропонує практичність, яка зазвичай приходить з автомобілями в два рази дорожче. Він став першою моделлю Chevrolet, в якій вже не можна було простежити своє походження від Daewoo. Opel продає власну версію Captiva під назвою Antara, але Chevrolet дешевше і краще оснащений. Це більш приваблива пропозиція, яка пояснює, чому Captiva зустрічається на дорогах частіше, на відміну від Antara. 

Теоретично є вибір між дизельним і бензиновим двигуном, але 2,4-літровий бензин ніколи не користувався великим попитом і непомітно випав з модельного ряду, тому його важко знайти на ринку старих автомобілів. Модельний ряд двигунів був змінений в 2011 році, і 2,0-літровий дизель потужністю 150 к.с., який завжди був трохи грубуватий, був замінений на більш сучасний 2,2-літровий дизель потужністю 161 к.с. і 181 к.с. 

Інші зміни Captiva стосуються нового зовнішнього вигляду. Ці зміни найбільш помітні в широкій решітці радіатора, в оновлених фарах і роздутих арках колеса. Також модель має хромовані деталі всередині та оновлену супутникову навігацію і стереосистему. Chevrolet працював над поліпшенням плавності ходу при зниженні рівня шуму. Captiva є хорошим співвідношенням ціни і якості при низьких експлуатаційних витратах для автомобіля такого розміру. З тих пір, як Suzuki припинив випуск старого Grand Vitara XL-7, Captiva став одним з найдешевших семимісних повнопривідних автомобілів, які можна купити. 

Останні статті: