Авто на розборку - Chevrolet Aveo

Авто на розборку - Chevrolet Aveo

Надійшов на розборку Chevrolet Aveo 2008 року. В наявності є безліч запчастин з даної моделі. 

Основні характеристики: 

  • Рік випуску: 2008 
  • Двигун: B12D1 
  • МКПП: 96663746 
  • Кузов: хетчбек 

Хетчбек Chevrolet Aveo - непоганий компактний автомобіль. Доступний з 1,2-літровим або 1,4-літровим бензиновим двигуном від Vauxhall. Aveo досить добре справляється з їздою по місту і на автомагістралі, але з іншого боку Aveo не дуже добре справляється з високими швидкостями - кузов нахиляється в поворотах і при динамічному рульовому управлінні. Aveo спритний в русі, в ньому достатньо місця для пасажирів і багажу, хоча невеликі вікна означають недостатню оглядовість, а велике рульове колесо може бути незручним. Це досить не погана маленька машина, яку, на жаль, перевершили більш сучасні конкуренти. 

В інтер'єрі не вистачає впевненості в собі, як і в екстер'єрі також. І,  неминуче в цій частині ринку, здається, що його ціна обмежена. Те ж саме можна сказати і про ключових суперників Aveo, тому Chevrolet продумав і обробив інтер'єр мудро, надавши йому розумну кількість обладнання, досить пристойні матеріали і стільки місця та універсальності, скільки дозволяють конструктивні обмеження цієї моделі. Це не найбільший автомобіль в своєму секторі, але компактна задня підвіска з торсіонної балкою означає, що ззаду багато корисного місця. 

З двома двигунами, трьох- і п'ятидверним кузовом на вибір, покупці Aveo також отримують пристойний рівень стандартної комплектації. «Безліч автомобілів і обладнання за розумною ціною» - це частина корпоративної філософії Chevrolet, і Aveo початкового рівня дотримується цього принципу з подушками безпеки водія і пасажира, MP3-сумісної стереосистемою для компакт-дисків і двірниками з функцією переривання роботи. У комплектацію Plusher додані тоновані стекла і електричні передні вікна. 

Опції включають 15-дюймові алюмінієві колеса, шкіряну обробку керма і ручки перемикання передач, бортовий комп'ютер, управління аудіо системою на рульовому колесі і автоматичний клімат-контроль. Aveo в стандартній комплектації поставлявся з АБС, а також з дистанційним центральним замком та імобілайзером для безпеки. 

Останні статті: