Авто на розборку - Audi A3 (8V)

Авто на розборку - Audi A3 (8V)

Надійшов на розборку Audi A3 (8V) 2016 року.
В наявності є безліч запчастин з даної моделі.

Основні характеристики:

  • Рік випуску діє до: 2016
  • Двигун: CRL 2.0 TDI
  • Кузов: хетчбек

Audi A3 - це сімейний хетчбек преміум-класу, який конкурує з BMW 1 серії, Mercedes-Benz A-Class, Volvo V40 та Volkswagen Golf. Він поставляється з великою лінійкою двигунів з бензиновими, дизельними і високопродуктивними моделями, доступними в ряді знайомих комплектацій Audi, а це означає, що має бути все на будь-який смак і бажання.

Крім привабливості значка, однією з найсильніших сторін A3 є простий, стильний, високоякісний інтер'єр з гладкою панеллю приладів і ергономічний дизайн. Audi A3 (8V) дебютувала ще в 2012 році, але вона все ще здається сучасною.

Незважаючи на додаткову вагу, Sportback A3 не відрізняється від свого трьохдверного побратима. Основа MQB (модульна поперечна матриця) цієї моделі була розроблена з бюджетом в мільярд євро, щоб забезпечити кращі в своєму класі стандарти плавності ходу, керованості і багато чого іншого.

Бензинова лінійка A3 також складається з силових агрегатів з трьома вихідними потужностями, починаючи з 1,0-літрового трьохциліндрового агрегату під маркою 30 TFSI, який видає 116 к.с. 1,5-літровий двигун 35 TFSI розвиває потужність 150 к.с. На вершині бензинової лінійки знаходиться 2,0-літровий двигун 40 TFSI потужністю 190 к.с. Це єдиний бензиновий ДВС, доступний для Quattro.

Останні статті: